Voordelen
- Echografie en shockwave
- Hyperbare zuurstoftherapie
- Geen verplichting tot contract
Quinoa is een complete eiwitbron. Quinoa is een pseudograan, maar bevat meer eiwitten dan alle andere graansoorten, rijst en pasta. Bovendien is de biologische kwaliteit (BQ) van de eiwitten in Quinoa bovengemiddeld hoog hetgeen Quinoa maakt tot een ´superfood´. Het wordt door volwassenen, maar zeker ook door kinderen als lekker ervaren. Quinoa is overigens ook glutenvrij! Het is te verkrijgen in de Reformwinkel maar ook bij Jumbo.
Quinoa is een favoriet. Het is rijk aan eiwitten en mineralen en je blijft er mooi slank van. Ook valt het op dat bijna iedereen Quinoa lekker vindt, ook kinderen! Deze salade kun je als lunch of avondmaaltijd gebruiken.
INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN
400 gram kipfilet (bij voorkeur biologisch) in reepjes gesneden
marinade
sap van 2 limoenen
sap van 2 citroenen
schil van 1 limoen, geraspt
schil van ½ citroen, geraspt
1 theelepel komijnzaad
1 theelepel chili poeder
1 rode peper, fijngesneden
salade
1 krop batavia, eiken- of romanasla
1 avocado, in stukjes gesneden
1 rode paprika in stukjes gesneden
2 grote tomaten, in stukjes gesneden
150 gram (ongekookt) Quinoa
dressing
sap van 2 limoen
sap van 2 citroen
2 theelepels chili poeder
2 theelepels komijn
een handje koriander, fijngehakt
Doe alle ingrediënten voor de marinade in een kom en meng door elkaar. Leg hierin de kipfilet en laat 20 minuten marineren. Kook de Quinoa in 14 minuten op een laag pitje, neem 1 deel Quinoa met 2 delen water
- Bereid ondertussen de salade en de dressing en meng door elkaar.
- Bak de kip in olijfolie of kokosolie 10 minuten en draai af en toe om.
Serveren
Verdeel de Quinoa over de borden, leg de salade erop en dan de kip.
Smakelijk!
Quinoa is een favoriet. Het is rijk aan eiwitten en mineralen en je blijft er mooi slank van. Ook valt het op dat bijna iedereen Quinoa lekker vindt, ook kinderen! Deze salade kun je als lunch of avondmaaltijd gebruiken.
INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN
400 gram kipfilet (bij voorkeur biologisch) in reepjes gesneden marinade
sap van 2 limoenen
sap van 2 citroenen
schil van 1 limoen, geraspt
schil van ½ citroen, geraspt
1 theelepel komijnzaad
1 theelepel chili poeder
1 rode peper, fijngesneden
salade
1 krop batavia, eiken- of romanasla
1 avocado, in stukjes gesneden
1 rode paprika in stukjes gesneden
2 grote tomaten, in stukjes gesneden
150 gram (ongekookt) Quinoa
dressing
sap van 2 limoen
sap van 2 citroen
2 theelepels chili poeder
2 theelepels komijn
een handje koriander, fijngehakt
Doe alle ingrediënten voor de marinade in een kom en meng door elkaar. Leg hierin de kipfilet en laat 20 minuten marineren. Kook de Quinoa in 14 minuten op een laag pitje, neem 1 deel Quinoa met 2 delen water
- Bereid ondertussen de salade en de dressing en meng door elkaar.
- Bak de kip in olijfolie of kokosolie 10 minuten en draai af en toe om.
Serveren
Verdeel de Quinoa over de borden, leg de salade erop en dan de kip.
Smakelijk!